Vadertje Hoelaat?

vrijdag, september 26, 2008

Fraaie trek

U kent vast wel het principe van de (ver)trekkende heren. Zij gingen en kwamen wel terug. Daar hebben wij u. Nu kwam dat mooi uit. HF had een fraai nog wel trekpad gevonden, uitgetrokken door onze inmiddels vermaarde Wim vd Bremen. Waarvoor wij hem mede namens u danken. Wij (ver)trokken naar Vlaardingen Holy en parkeerden bij een niet gewilde begraafplaats met eenzelfder naam. Van hieruit (ver)trekt men naar elders maar dan definitief. Wij daarentegen (ver)trokken geheel zelfstandig en gingen vanaf de bushalte RA, om genoemde begraafplaats. Na deze om(ver)trekking komt u en dus ook wij bij een weiland. Vandaar gaat het LA, om woningen heen en voor u ziet u dan de dijk langs de Vlaardingervaart. Vanaf hier RA de dijk op.
En hier komt u dan bij genoemd trekpad, zich noemende 
de Trekkade. U ziet hier fraaie voorbeelden van bewoning en de trap vanwaar men naar boven (ver)trekt. 
Na verloop komt u bij een weg 
aan de rechterzijde. U kiest hier de keuze, even rechtdoor voor de lekkere trek bij Vlietzicht, of gelijk RA de Willemsoordseweg in. Aldaar ziet u als u de ogen open heeft ook voorbeelden van bebouwing.
 
Bij de kruising van diverse wegen, bij De Kapel (ver)trekt u
 RA de Breeweg in. Aangekomen ten leste bij bebouwing gaat het weer RA de Holyweg in. Een stukje LA brengt u rechtdoor langs een vijver, alwaar u voetpadend langs gaat. Aan het einde LA en zie hier, bushalte, begraafplaats en dus klaar.
Bijgaande katfoto geeft maar weer eens aan dat met rechteroog in linkerzak geen nodeloze borrelpraat is.
Aangezien HF nog vingeroefeningen met geluid moest doen en HH de maag in een gelegenheid moest vullen (ver)trokken wij dit keer slechts om der nabij 4,3 km, weer volgens geroemde Wim.

Bieren deden wij bokkend en soms niet, eten deden wij met 
bittergarnituur.

Een korte beschrijving van een eveneens korte route maar daarom niet minder verfijnd en voorzien van natuur. Het stuk vanaf De Kapel is helaas erg druk maar aanmoedigingen kunnen uw deel zijn. Enjoy. Bless the day. The miracle of TELE.

Geen opmerkingen: