Vadertje Hoelaat?

vrijdag, december 12, 2008

Krimpt den IJssel? Nee, niet de Lek.

Hoewel u intussen weet van de voorpret en het gestuntel hadden wij deze week wederom de hulp van onze bekende Wim, waarvan. Sprake is van doortastendheid, bereidheid tot reizen en het strekt tot hulp als u niet bang bent om te wandelen en ook de zin ervan erkent. Wij deden.
HF haalde HH op, tot zover. Wij reden over de algerabrug en parkeerden bij de stoplichten LA.
Hier stoppen volgens anderen de volgende bussen 193, 194, 195 en 196. U ervaart drukte van ons belang. Maar goed.
Na alleen HF schoenen ritueel slachting ging het onder de N 210, u weet wel, die weg die steeds wegzakt, middels een tunnel naar de rotterdamseweg. Vanaf hier willen wij u graag wijzen op de bestaande route beschrijving die dit keer waanzinnig wel klopte en juist bleek.
Wij overkwamen gigantisch mooi aangekochte huizen, mooie tuinen en vooral wederom bevestiging that size does not matter indeed. HF had last van donkere foto's maar de HH hebben voor donkere vuren gestaan. Pff.
Wat een mooie plas hebben wij gerond. Maar van een klimrek laat staan ervoor was geen sprake. Geeft niets hoor Wim, je blijft een kanjer.
Middels de Lekdijk wandelt u naar Krimpen aan de Lek, hetgeen best te doen was. Onderweg kregen wij te maken met afkoeling maar slechts aangaande de temperatuur. Zelfs het schrijven van dit epistel doet bevriezen.
Ook werden wij wederom voorbeelden gewaar van kleine woningen, soms bewoonde men alleen een keuken met kookeiland, maar de kachel stond aan. Ook lette men niet op de omvang van de woning, want die was er soms niet. Aangaande de maatvoering duiden wij nog. Onderweg aanschouwden wij verzameldrang van met name oudere voertuigen, zeg maar van voor de kredietcrisis. Niet allemaal even geweldig en de surroundings evenmin. Niettemin tot aan de molenweg is het doorbijten en dan LA. Wij ondergingen het kerkhof met gepaste en kunnen u melden dat rust hier de boventoon voert. En het is sfeervoller dan die nieuwe.
Helaas moet u bij de Tiendweg helemaal terug lopen naar Krimpen aan den IJssel. Misschien kan Wim hier in de toekomst nog wat op verzinnen.






Onderweg lazen wij bijgaande mededeling. U doet het er maar mee.
Klaar!







Drank: palm uit de tap en westmalle dubbel.
Eten: luxe borrelgarni, maar troost u, slechts prijsverhoging grondslaagt hier.

Niettemin: 8 km in een straf tempo.
Waardering: 6 1/2.


Voor de dierenvrienden zoals de HH:

Geen opmerkingen: