Vadertje Hoelaat?

donderdag, september 27, 2007

Sleepwalking

Hedenavond was het weer zover. De HH hadden er zin in. Besloten werd om in de regio en stad Rotterdam te voetbewegen. Parkeren deden wij bij de Twee Heuvels, een wandelgedoe in het zuiden van Rotterdam, in de nabijheid van de Brienenoord brug.
Helaas was er ook in een zeker voetbalstadion een verzameling aangekondigd, terwijl slechts 22 er toe deden. Maar anderen spoedden zich ter nabootsing en zangwedstrijden.
Kortom, men deed alsof de HH er niet toe deden. Gelukkig weten u en wij inmiddels veel beter.

Via beide mini bergen, die wij overigens niet vonden, bogen wij af richting de A16. Wij betraden o.a. de Noorder Kerkedijk, Adriaan de Jongstraat en de tuinbuurt en hielden de A16 aan. U kiest hier boven of onderlangs, naar gelang uw interesse in de moderne mens verplaats methoden. U blijft langs de A16 lopen tot aan de overgang naar het Zevenbergse dijkje. U komt langs volkstuinen, flats en een voorstudie van een andere beroemde brug.

Het zevenbergsedijkje doorloopt u royaal, hetgeen makkelijker gaat dan de naam suggereert.
Daar waar u kunt Hordijken neemt u de laatste weg. Ook hier ziet u voorbeelden van huis bouw kunst. Ons viel het virus van de zolderaanpassingen op. Men was waarlijk echt aan het werk, en dat zelfs op dit tijdstip. Aan het eind van de hordijk kunt u bieren en wellicht ook happen. Wij sloegen over en kwamen uit de Zuider Kerkedijk. Ook hier voorbeelden van hoe men kan wonen maar ook hoe met name niet. U kunt zelf kiezen.
U komt hier langs een verkoper van rijwielen etc waar u slechts met muntgeld kunt betalen. Wij tippen slechts.
Vanzelf ziet u de niet 2 heuvels links verschijnen alwaar u uw vervoermiddel kunt terugvinden.

Moeilijk: eerder aangenaam
Wij schatten 7 kilometer en deden hier ca 1 1/2 uur over.
Drinken en eten deden wij deze keer thuis.

Geen opmerkingen: